ANIMATRICKSIN ELOKUVAKILPAILUT AUKI

9.12.2014 - 10:45 / lahtijossainmielessa.


Haussa kiinnostavin kotimainen ja ulkomainen lyhytanimaatio

ANIMATRICKSIN ELOKUVAKILPAILUT AUKI

Animatricks-animaatiofestivaali kutsuu yhteistyössä Rovio Entertainment -mediayhtiön kanssa elokuvantekijät osallistumaan vuoden 2015 animaatiokilpailuun. Kovimman kotimaisen animaation lisäksi festivaalin toisessa kilpasarjassa etsitään kiinnostavinta ulkomaista lyhytanimaatiota. Sekä Kansainväliset lyhyet – että Uudet kotimaiset -kilpasarjassa jaetaan rahapalkinto. Animatricks järjestetään 24.–26.4.2015 Bio Rexissä Helsingissä. Haku on auki 31.1.2015 saakka.

Kilpailun säännöt
Kilpailuun voi osallistua 1.1.2014 jälkeen valmistuneella alle 30-minuuttisella animaatioelokuvalla tai animoidulla musiikkivideolla, jota ei ole ennen esitetty Animatricksissa. Vähintään 70 % elokuvan kestosta täytyy olla animaatiota. Opetus- tai mainoselokuvia ei hyväksytä. Kilpailuun valitut tuotannot esitetään Kansainväliset lyhyet- ja Uudet kotimaiset -kilpasarjoissa. Elokuvat valitsee festivaalin esivalintaraati.
Kilpailuhaku on auki 31.1.2015 saakka. Tarkemmat säännöt ja sähköinen hakulomake löytyvät osoitteesta http://www.animatricks.net/festivaali/kilpailu/.

Kilpailun palkinto
Festivaaliraati valitsee kilpasarjojen elokuvista vuoden kiinnostavimman kansainvälisen ja kotimaisen lyhytanimaation. Kansainvälisen sarjan voittavan animaatio saa 3000 euron palkinnon ja kotimaisen sarjan voittaja 1000 euron palkinnon. Palkinto luovutetaan elokuvien ohjaajille. Palkinnot sponsoroi Rovio.

Mikä Animatricks?
Suomen ainoa animaatioon keskittyvä elokuvafestivaali Animatricks on perustettu vuonna 2000. Parhaan kotimaisen lyhytanimaation palkinto on jaettu vuodesta 2005. Festivaalin järjestää Palikka ry. Animatricks tarjoaa vuosittain katsauksen uusiin kansainvälisiin animaatiohelmiin ja esittelee
tuoretta suomalaista animaatiota. Festivaali toimii sekä keskustelufoorumina animaationtekijöille että kohtaamispaikkana kaikille animaatiosta kiinnostuneille.
Suomalaisen animaation nettikirjastossa Animatricks Aitassa voi katsella aikaisempina vuosina palkittuja elokuvia.

Lisätietoja:
films@animatricks.net
www.animatricks.net/festivaali/kilpailu
www.facebook.com/animatricks
Tervetuloa!

Lisätiedot:
tiedotus@animatricks.net
www.animatricks.net
www.facebook.com/animatricks
Our mailing address is:
Animatricks Animation Festival
Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150, Helsinki, Suomi
Helsinki 00560
Finland

Kategoria: 2014-2015, animaatio, Tapahtumia, kilpailuja, työkeikkoja.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Lisäinfoa

Kirjaudu

Kategoriat

Arkistot

Linkit