Haku KINOS elokuvafestivaalin esityssarjaan!

9.12.2014 - 10:38 / lahtijossainmielessa.


”Elokuva on valon ja varjon leikkiä”: KINOS kutsuu osallistumaan vuoden 2015 festivaaleille! 

Seuraava KINOS elokuvafestivaali järjestetään Lahdessa 27.-29.3.2015.

Vuoden 2015 teemana on valot ja varjot.

Festivaalin ohjelmistossa vuorottelevat perinteisesti kotivideotasoiset tekeleet ammattimaisten tuotantojen kanssa. KINOS huomioi fiktiot, dokumentit, animaatiot, musiikkivideot, kokeelliset videotaideteokset sekä mitkä tahansa kiinnostavat työt, aiheesta tai kestosta riippumatta. KINOS ei kaihda räkäisimpiäkään töitä, vaan haluaa pitää festivaalin kynnyksen sekä yleisölle että taiteilijoille mahdollisimman matalalla, tinkimättä järjestelyiden laadusta. KINOS -työryhmälle voi siis huoletta lähettää kotikutoisenkin teoksen, resursseja tärkeämpää on hyvä sisältö ja idea!

Töitä voi lähettää alla olevaan osoitteeseen. Ehdotettavien töiden tulee olla perillä viimeistään perjantaina 27.2.2015 selkeästi täytetyn ilmoittautumislomakkeen/sopimuksen kanssa. Lähettäessäsi useamman työn, jokaiselle työlle pitää täyttää oma lomake. Linkki vuoden 2015 ilmoittautumislomakkeeseen päivitetään tähän joulukuun 2014 aikana.

Haku on avoin kaikille yksityishenkilöille, tuotantoyhtiöille, elokuva-alan oppilaitoksille ym. tahoille.

Festivaaliin osallistuminen on maksutonta.

Suositeltavia formaatteja ovat DVD, Blu-ray, muistitikku tai DCP. Muiden formaattien esitys pyritään järjestämään tarvittaessa. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen myös, jos lähetät suoran linkin.

KINOS 15-työryhmä/tuomaristo valitsee esitettävät teokset. Ohjelmisto julkaistaan 13.3.2015. Työryhmä ei erikseen ilmoita tekijälle teoksen valinnasta ohjelmistoon ja pidättää oikeuden olla perustelematta valintoja. Mikäli teoksesi ei päädy ohjelmistoon, kannattaa yrittää tulevina vuosina uudestaan.

Toimitusosoite
Elokuvateatteri Kino Iiris / KINOS 15
Saimaankatu 12
15140 Lahti

 

http://kinosfest.wordpress.com/hakuohjeet/

Kategoria: 2014-2015, animaatio, Tapahtumia, kilpailuja, työkeikkoja.



Yksi vastaus - “Haku KINOS elokuvafestivaalin esityssarjaan!”

  1. KINOS Kirjoittaa:

    Pieniä tarkennuksia tullut hakuilmoitukseen, joten kannattaa tsekata lopullinen versio nettisivuilta, jossa myös ilmoittautumislomake:
    http://kinosfest.wordpress.com/hakuohjeet/

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Lisäinfoa

Kirjaudu

Kategoriat

Arkistot

Linkit