Vielä ehtii!

4.08.2016 - 12:11 / lahtijossainmielessa.


taidelinjat_web

Sekä sarjakuva- ja animaatiolinjalla että uutena starttaavalla kuvitus- ja visuaalinen ilmaisu -linjalla on muutama peruutuspaikka. Ryhmiin otetaan enintään 18 opiskelijaa, jotta opetus on varmasti henkilökohtaista. Opettajat ovat ammattitaiteilijoita.

Uutena nyt myös mahdollisuus kakkosvuoteen – voit tulla kakkosvuodelle syventämään osaamistasi vaikka olisit opiskellut aiemmin toisessa opistossa tai sinulla olisi muuten vastaavat tiedot ja taidot.

Kannattaa kysellä myös muiden linjojen tilanteesta. Poikkeustapauksissa mukaan voi päästä kesken vuodenkin jos tilaa on, ota yhteyttä.

Kategoria: 2016-2017, uutisia.



2 vastausta - “Vielä ehtii!”

  1. Anssi Kirjoittaa:

    Tää vois olla kyllä kiva ja hyödyllinen kurssi harrastuksen, taitojen ja mielenkiinnon puolesta, saisi kehitettyä omia taitoja pidemmälle.

    Mutta persaukinen ei voi, kun elää köyhyysrajan alapuolella eikä näihin opintoihin saa tukea.
    517€/kk jättäisi pelkästään työmarkkinatuesta 10€ jäljelle, eikä allekirjoittaneella ole oikeutta opintolainan valtiontakaukseen. Sosku ei kansanopiston opiskeluissa tue. Opintotuella opiskelu taas pakottaisi vaihtamaan yleisen asumistuen opiskelijan asumislisään ja siinä tippuisi tuet monella sadalla eurolla.

    Ei oo köyhällä varaa kehittää itseään. On vain varaa pysyä elossa, ei Elää. Onnea niille, joilla on toisin.

  2. lahtijossainmielessa Kirjoittaa:

    Joo, valitettavasti Suomessa ei ole tutkintoonjohtavaa eli ilmaista koulutusta sarjakuva-alalle. Joskus on joku saanut TE-keskukselta luvan opiskellla työttömyyspäivärahalla/työmarkkinatuella, mutta aika harvinaista ja mielivaltaista se on.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Lisäinfoa

Kirjaudu

Kategoriat

Arkistot

Linkit