24 h sarjakuvaa taas Lahdessa!

29.09.2016 - 17:58 / lahtijossainmielessa.


24hc
Lahden kansanopisto toivottaa nykyiset ja entiset opiskelijat tervetulleiksi 24 tunnin sarjakuvamaratoniin! Homman nimi on siis se, että piirretään 24 sivua sarjakuvaa 24 tunnissa. 24HCD sai alkunsa Yhdysvalloista vuonna 2004. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan eri puolilla maailmaa aina lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Lahden 24HCD järjestetään kansanopiston päärakennuksella, Harjukatu 46. Seuraa opasteita pääovelta. Ota mukaan omat eväät ja lempipiirustusvälineesi, talo tarjoaa kopiopaperia, peruspiirustusvälineitä sekä mahdollisuuden käyttää kahvin- ja vedenkeitintä ja mikroa.
24HCD kotisivut

Opas osallistujalle (englanninkielinen pdf):

osa 1
osa 2

vinkkejä aikatauluttamiseen 

 

Kategoria: 2016-2017, Tapahtumia, kilpailuja, työkeikkoja.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Lisäinfoa

Kirjaudu

Kategoriat

Arkistot

Linkit