10 miestä ja Laura

26.04.2010 - 19:23 / lahtijossainmielessa.


Eli opettajat esittelyssä.

Kuluneen lukuvuoden, joka on ollut sarjakuva- ja animaatiolinjalle ensimmäinen, aikana päävastuun opintojen sisällöstä on kantanut allekirjoittanut eli Marko Turunen. Linjanjohtajan työn lisäksi olen luonnollisesti opettanut sarjakuvaa muuta myös piirustusta. Animaatioon en ole opetusmielessä puuttunut. Animaatio-opetuksesta on pääasiassa vastannut Laura Palosaari.

Opettajien nimiä klikkaamalla löytyy kyseisistä henkilöistä lisää tietoa. Laurasta en löytänyt netistä mitään järkevää tietopakettia. Teidän täytyy vain luottaa minun sanaani. Laura on koulujakäynyt, mukava ja osaava.

Lauran lisäksi animaatiota on opettanut Kim Helminen. Molemmat ovat Turun Taideakatemian kasvatteja ja Priit Pärnin entisiä oppilaita.

Sarjakuvaopettajia onkin ollut useampia. Syksyllä opettajina/vierailevina tähtinä toimivat Jyrki Nissinen, Ville Pirinen, Juba Tuomola, Pauli Kallio sekä Karstein Volle. Lisäksi toimittaja Ville Hänninen piti sarjakuvan historiasta luentosarjan. Kevätlukukaudella on keskitytty animaatioon mutta mukana on ollut myös muutama sarjakuvakurssi. Opettajina ovat toimineet Pertti Jarla, Aapo Rapi ja Juhani Havo.

Tulevana lukuvuotena tapahtunee muutoksia (hienosäätöä) niin opetuksen sisällössä kuin opettajakunnassakin. Linja hakee vielä muotoaan joten yllätyksiä on luvassa.

Kategoria: opettajat ym., opiskelu, uutisia.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Lisäinfoa

Kirjaudu

Kategoriat

Arkistot

Linkit